Home » Waarom Adil

7 redenen om te kiezen voor Adil Administratie

Ben jij zzp'er of ondernemer en zoek jij een boekhouder? 7 redenen om te kiezen voor Adil Administratie.

1. Vaste prijs per maand

Administratie, aangifte en fiscaal advies in 1 pakket voor een vaste prijs per maand. Dit bespaart je tijd en geld. Geen verassingen achteraf. 

2. Werkzaam geweest bij de Belastingdienst

Ik ben werkzaam geweest bij de Belastingdienst (BelastingTelefoon). Hier was ik expert inkomstenbelasting ondernemers. Ik hielp ondernemers met complexe fiscale vraagstukken. Hiervoor heb ik een fiscale opleiding genoten van de Belastingdienst. 

3. Gratis app en online administratie

Heb je een bonnetje? Maak een foto met de app en hij komt automatisch bij mij terecht. Snel en gemakkelijk! Alles wordt opgeslagen in jouw persoonlijke online administratie.

 

Bekijk alle voordelen van een online administratie.

4. Goed bereikbaar en onbeperkt persoonlijk contact

Onbeperkt vragen stellen op een persoonlijke manier. Bellen, appen, mailen of je maakt een afspraak. Ik sta voor je klaar en ik denk met je mee. 

5. Maandelijks opzegbaar

Je neemt een dienst af omdat je tevreden bent, niet omdat je nog een contract hebt. Daarom geen lange en dure contracten, je kunt altijd per direct opzeggen.  

6. 1 jaar gratis facturatietool 

Handmatig factureren is foutgevoelig en tijdrovend. Factureren met een professioneel programma is duur (rond de 10 euro per maand).

 

Je krijgt van mij 1 jaar gratis een professionele facturatietool, hiermee maak je snel en foutloos een factuur. Na dit jaar kost het 5 euro per maand.

 

Weet je niet hoe je een factuur moet maken? Ik geef je gratis een training Factuur maken.  

7. Ik maak het makkelijk voor je

Ik richt je administratie zo in dat alles zo makkelijk mogelijk wordt.

Deel deze pagina